Meet our

Team

‘Als je elke dag met plezier naar je werk gaat zie je dat terug in de eindresultaten.’

Wij zijn Flinc.
Wij zijn creatievelingen en techneuten. Wij zijn makers. Wij zijn een jonge groep gasten die met enorm veel plezier bezig zijn met hun werk. Wij staan altijd aan omdat goede ideeën niet alleen ontstaan in de uren dat we op ons kantoor zijn. Het plezier waarmee wij ons werk uitoefenen zie je terug in de eindresultaten die wij afleveren. Met een moderne werkplaats onder ons kantoor kunnen wij snel schakelen vanuit de CAD modellen naar proof of concepts. Het groene kantoor zorgt tevens voor een prettige werkomgeving waar de meest creatieve ideeën binnen no-time worden verzonnen.

Meet our team
Sjoerd Overeem
Productontwikkelaar

De kennis spons van het bedrijf. Sjoerd is nieuwsgierig naar het onbekende. Dit zorgt ervoor dat hij direct is gedreven om alles tot in detail uit te zoeken wat resulteert in een snelle en effectieve uitwerking van complexe projecten. Ons motto binnen Flinc is daarom niet voor niets: ‘waarom Googelen als je Sjoerd hebt?’

Daan Lowres
Daan Gerritsen
Productontwikkelaar

Ingesteld op de visuele kant van het productontwerp. Kan alles wat er goed uit moet komen te zien omtoveren in gelikte ontwerpen. Houdt zich dagelijks bezig met 3D visualisaties en animaties. Vroeger als kind in de pot met designer-soep gevallen en maakt sinds dien alleen nog maar mooie dingen.

Meet our team
Luuk Gubbels
Productontwikkelaar

Het – technische – kloppend hart van het bedrijf. Van kinds af aan dagelijks bezig met techniek en ontwerp. Is dagelijks bezig met ingenieuze ideeën verzinnen welke hij uitwerkt in 3D modellen en technische tekeningen. De legende luid dat Luuk voor de helft uit Lego technic bestaat, echter is dit nooit officieel bevestigd.

Bram Castelijns

Bram Castelijns
Productontwikkelaar

De rust zelve, oplossingsgericht, meedenkend, communicatief sterk en uitermate professioneel. De perfecte eigenschappen voor een industrieel ontwerper? Wij denken van wel en daarom zijn wij erg blij dat Bram zich bij het team van Flinc heeft aangesloten. Met zijn voorliefde voor kamerplanten is Bram ook een echte aanwinst voor het kantoor: een zekerheid dat het groene kantoor daadwerkelijk groen blijft. Het enige vreemde is dat Bram zijn koffie het liefst met een schepje potgrond en een scheutje pokon drinkt, maar dit nemen wij graag voor lief.

Stefan Willems
Productontwikkelaar

Voorliefde voor gitaren, technisch vernuft en een scherpe dosis humor; dat is Stefan in een notendop. In zijn vrije tijd gebruikt hij zijn CNC-frees om zijn eigen unieke gitaren te creëren. Sinds hij bij Flinc is komen werken heeft hij in korte tijd al onze gevoelige snaar weten te raken, en daarom zijn wij blij dat hij ons team is komen versterken.

Bas van Casteren
Business innovation afstudeerder

The man, the mythe, the innovatiestrateeg. Bij Flinc zijn we vaardig in het ontwikkelen van innovatieve ideeën en het omzetten van deze ideeën in tastbare, succesvolle producten. Echter het uitwerken van een goed businessmodel valt niet helemaal binnen ons straatje. Daarom zijn wij zeer blij dat Bas bij ons komt afstuderen en gaat uitzoeken hoe een – nog top secret product – het beste geïntroduceerd kan worden op de markt.