Meet our

Team

‘Als je elke dag met plezier naar je werk gaat zie je dat terug in de eindresultaten.’

Wij zijn Flinc.
Wij zijn creatievelingen en techneuten. Wij zijn makers. Wij zijn een jonge groep gasten die met enorm veel plezier bezig zijn met hun werk. Wij staan altijd aan omdat goede ideeën niet alleen ontstaan in de uren dat we op ons kantoor zijn. Het plezier waarmee wij ons werk uitoefenen zie je terug in de eindresultaten die wij afleveren. Met een moderne werkplaats onder ons kantoor kunnen wij snel schakelen vanuit de CAD modellen naar proof of concepts. Het groene kantoor zorgt tevens voor een prettige werkomgeving waar de meest creatieve ideeën binnen no-time worden verzonnen.

Meet our team
Sjoerd Overeem
Productontwikkelaar

De kennis spons van het bedrijf. Sjoerd is nieuwsgierig naar het onbekende. Dit zorgt ervoor dat hij direct is gedreven om alles tot in detail uit te zoeken wat resulteert in een snelle en effectieve uitwerking van complexe projecten. Ons motto binnen Flinc is daarom niet voor niets: ‘waarom Googelen als je Sjoerd hebt?’

Meet our team
Daan Gerritsen
Productontwikkelaar

Ingesteld op de visuele kant van het productontwerp. Kan alles wat er goed uit moet komen te zien omtoveren in gelikte ontwerpen. Houdt zich dagelijks bezig met 3D visualisaties en animaties. Vroeger als kind in de pot met designer-soep gevallen en maakt sinds dien alleen nog maar mooie dingen.

Meet our team
Luuk Gubbels
Productontwikkelaar

Het – technische – kloppend hart van het bedrijf. Van kinds af aan dagelijks bezig met techniek en ontwerp. Is dagelijks bezig met ingenieuze ideeën verzinnen welke hij uitwerkt in 3D modellen en technische tekeningen. De legende luid dat Luuk voor de helft uit Lego technic bestaat, echter is dit nooit officieel bevestigd.