Engineering

Wij zorgen voor goed
functionerende producten

Engineering

Your idea, we’ll do the rest
Voor technische vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Of het om de optimalisatie van een enkel klein onderdeel of om het ontwerp van een complete machine gaat.  Wij passen onze brede kennis van productietechnieken toe om ontwerpen te maken die passen. Van enkel stuks tot massaproductie. Wij weten welke productietechnieken het beste passen bij uw product. Door in-house prototyping schakelen wij snel tussen praktijk en de tekentafel. We houden nauw contact met producenten en kunnen, om u helemaal te ontzorgen, leveringen van elke ordergrootte op ons nemen.

Kennis als basis
Door jarenlange ervaring in het ontwerpen van machines en producten zien wij snel wat de juiste weg is om te bewandelen. Wilt u iets automatiseren of heeft u een slimme oplossing nodig in een product? Daar hebben wij ervaring mee! 

Wij bedenken innovatieve oplossingen die simpelweg goed werken. Het combineren van slimme elektronica, metaal, en kunststof is voor ons geen enkel probleem. Het enige wat wij nodig hebben is het doel van het product. Samen met u stellen wij de randvoorwaarden op en beginnen we direct met het uitwerken van de concepten. Zo ziet u snel uw nieuwe machine of product werkelijkheid worden. 

Product ontwikkelen
machine
Volledige ontzorging

Wij staan vanaf moment een veel met u in contact. Dit zodat wij zeker weten dat het product goed aansluit bij uw wensen. Het ontwikkel proces heeft een iteratief karakter, iedere keuze heeft effect op het gehele product.  Wij nemen u hierin mee door regelmatig updates te sturen. Ook laten we u mee kijken met onze digitale versie van het product. Hierin ziet u tot in de puntjes of het product is wat u er van verwacht.

Uiteindelijk krijgt u het eindproduct ingepakt bij u op de stoep. Wij bewaken de kwaliteit door duidelijke afspraken en technische tekeningen. Zo spitsen wij ons toe op waar wij goed in zijn en kunt u het product direct gebruiken of verkopen. Voor machines maken wij duidelijke gebruikershandleidingen zodat u er veilig mee aan de slag kan.


Bewezen techniek

Bij het maken van machines, installaties of producten gebruiken wij passende onderdelen. In een prototype gebruiken we standaard off the shelve onderdelen om snel werkingsprincipes te bewijzen. In producten en machines gebruiken we industriële oplossingen. Er is niets zo vervelend als een product dat niet werkt. Blijkt dat er toch nog veranderingen moeten worden doorgevoerd of dat een machine moet worden uitgebreid dan draaien wij daar onze hand niet voor om!

IMG20220818115455