Sessy / Charged

Behuizing Sessy thuisbatterij

Behuizing Sessy thuisbatterij

Sessy / Charged

Behuizing Sessy thuisbatterij

In opdracht van Charged is de behuizing van de slimme thuisbatterij ‘Sessy’ ontwikkeld. Sessy is de best verkopende thuisbatterij in Nederland voor particulieren met zonnepanelen. De batterij stelt je in staat om zelf opgewekte groene stroom op te slaan.

Het ontwerp van de behuizing is aangeleverd door een externe partij, Flinc heeft hiervan de technische uitwerking gerealiseerd. Vooraf aan de technische uitwerking zijn product-visualisaties gemaakt welke ondersteunend waren bij het in gang zetten van de verkoop. Dit is een groot voordeel van product-renderings: het product hoeft nog niet te zijn geproduceerd om realistisch beeldmateriaal te kunnen maken.

Om te voldoen aan de wensen van de klant is er een kort onderzoek verricht naar een geschikte productiemethode om de behuizingen te kunnen realiseren. Hieruit kwam naar voren dat er voorkeur was voor een techniek zonder investeringen in mallen. Daarom is er in samenspraak met de klant gekozen voor een metalen behuizing. Flinc heeft voor slimme oplossingen gekozen die voor gemak zullen zorgen bij de assemblage.

De Sessy thuisbatterij hang inmiddels al bij meer dan 1500 klanten aan de muur!

Behuizing Sessy thuisbatterij