Opbouw in een week

Dakopbouw configurator

opbouwineenweek logo dark

Opbouw in een week

Dakopbouw configurator

In één week een extra verdieping op uw woning? Met opbouw in een week is het mogelijk. Het bedrijf biedt dé oplossing voor mensen die hun huidige woonruimte willen vergroten maar het niet zien zitten om weken lang in een verbouwing te wonen. Omdat het product dat wordt aangeboden klant specifiek wordt geproduceerd is het van belang dat klanten een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Dé oplossing hiervoor is een product configurator.
Een product configurator is een slim stuk software die het mogelijk maakt een dakopbouw samen te stellen. Alle keuzes worden in een menu overzichtelijk weer gegeven. In real time wordt het ontwerp weergegeven, iedere keuze heeft zo een duidelijk effect op het eindproduct.
Ook worden de keuzes die de klant maakt meegenomen in de prijsindicatie van de geconfigureerd dakopbouw. Dat maakt het geheel intuïtief en overzichtelijk. Wanneer klanten controle hebben over het uiterlijk en de details van het product, is de kans groter dat ze tevreden zijn met het eindresultaat. Een configurator is daarom erg belangrijk in het aankoopproces van de klant.

Probeer nu zelf de configurator op https://offerte.opbouwineenweek.nl/