Basil

MIK product visualisaties

basil logo original

Basil

MIK product visualisaties

Basil, de Nederlandse marktleider in fietsaccessoires, heeft een nieuwe revolutie op de markt gebracht: het MIK klik systeem voor je bagagedrager. Flinc is aangetrokken om 3D product visualisatie te maken van het MIK systeem. De visualisaties worden gebruikt om het systeem helder te communiceren naar de klant.

Met behulp van hoogwaardige renders is het product het centrum van de aandacht. Zwevende onderdelen, deels transparante materialen en de focus op het product zijn door traditionele fotografie niet te realiseren, maar wel met deze renders.

Gebruiksgemak staat centraal bij het MIK systeem. Door te visualiseren hoe het MIK systeem werkt weet de klant bij aanschaf al hoe het product in gebruik genomen dient te worden. De visualisaties die worden gebruikt in de brochure, geven de eindgebruiker een duidelijk beeld van de producten, wat ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn met hun aankoop.

De renders zijn afgestemd op de pagina-indeling en de materialen van de producten zijn nagebootst voor een consistent verhaal.

Tijdens het proces is er meerdere malen een review gehouden om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoet. Dit laat de kracht van het creëren van heldere visualisaties in een digitale omgeving zien. Onderstaand enkele voorbeelden van de gemaakte renders.

MIK product visualisaties